Balou (Gereserveerd)   Het is niet meer mogelijk om te reageren

Gedrag in huis / tuin:

Balou is een hele lieve hond die graag bij je wil zijn. Hij brengt graag van alles naar je toe zoals zijn speeltjes. Hij wil dan dat je die weggooit maar hij is nog jong en wat onstuimig en kan dan ook nog wel is in zijn enthousiasme over de bank heen springen. Hij brengt het balletje alleen niet terug.
Hij kijkt ook graag tv en speelt met zijn speeltje. Hij heeft alleen laatst 4 ballen stuk gemaakt en heeft ook al de deurpost stuk gemaakt.
Balou heeft een bench en een mand maar hij ligt eigenlijk overal heel graag.

Gedrag in een vreemde omgeving:

Balou woont pas sinds 5 weken bij mij maar heeft zich gelijk heel goed aangepast in zijn nieuwe omgeving. Hij is heel makkelijk.

Gedrag aan de lijn:

Balou kan als hij andere mensen en honden ziet heel hard aan de riem trekken. Hij is dan zo enthousiast dat hij er graag naar toe wil gaan en wil dan tegen iedereen aanspringen. Ik ben zelf niet krachtig genoeg om hem goed te houden en hij heeft laatst bijna mijn arm uit de kom getrokken.

Gedrag tijdens het loslopen:

Nog niet geprobeerd.

Gedrag naar andere honden:

Wil graag spelen met andere honden.
In huis geen ervaring met andere honden, zover mij bekend is.

Gedrag naar katten:

Als we buiten katten tegenkomen dan kijkt hij er naar en staat met zijn poten klaar in de startblokken. Hij zou er het liefst achteraan willen gaan.

Gedrag naar kinderen:

Enthousiast springt tegen mensen en kinderen op, blaft en jankt.

Gedrag naar onbekende mensen:

Buitenshuis als we mensen tegenkomen wil hij er naar toe en tegen aanspringen. Als ik bezoek krijg dan doet hij dit ook. Ook als het bezoek eenmaal gaat zitten dan blijft hij bezig en ik kan dan roepen wat ik wil, maar hij luistert dan niet. Dit resulteert er vaak in dat ik hem uiteindelijk in de bench doe.

Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt:

Hij zit in zijn bench als ik wegga. Bij weggaan hoor ik hem niet, maar wel als ik terugkom en de trap oploop. Buren hebben gezegd dat ze hem af en toe horen blaffen en janken.

Gedrag in de auto:

Rustig.

Wat de hond leuk vindt om te doen:

Spelen met andere honden en speeltjes en rennen.

Waar de hond moeite mee heeft of heeft gehad:

Hij is nog jong. Hij is heel vriendelijk, maar kan in zijn gedrag nog weleens té zijn en dit is niet altijd even prettig voor anderen.

Status herplaatsing: Op 08-10-2022 staat er een vervolg afspraak gepland met een geïnteresseerde.
Naam: Balou
Ras: Labradoodle
Schofthoogte/Gewicht: 62 cm / +/- 25 kg
Geslacht: Reu
Geboortedatum: 30-09-2021
Paspoort aanwezig / Foto paspoort ontvangen: Ja / Ja
Gechipt + Goed geregistreerd: Ja
Laatste inenting: 09-12-2021
Titerbepaling geldig tot: -
Verzekering: N.v.t.
Medisch / Medicatie: N.v.t.
Speciaal voer: N.v.t.
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Nee
Kan met kinderen: Ja, met alle leeftijden
Kan alleen zijn: Nee
Wagenziekte: Nee
Kan los lopen: Nee
Zindelijk: Ja
Waaks: Ja
Kan traplopen: Ja
Plaatsing op adres zonder tuin: Nee
Specifieke plaatsingsvoorwaarden:
Woonplaats eigenaar: De eigenaar heeft aangegeven de woonplaats privé te willen houden totdat er serieus geïnteresseerden zijn. Wanneer u ingelogd bent wordt deze informatie zichtbaar.
Reden van herplaatsing: Ik ben de 4e eigenaar van Balou. Balou moest eerst weg vanwege een echtscheiding, toen is hij naar de ouders gegaan van het meisje maar wilden geen verplichtingen, daarna is hij naar een gezin gegaan met 3 kinderen maar werd binnen 1 week terug gebracht. Ik vermoed zelf omdat hij te wild en te druk is en nu heb ik Balou sinds een paar weken. Ik kan Balou niet geven wat hij nodig heeft. Ik woon daarbij ook nog eens op een appartement. Balou heeft een tuin en meer ruimte nodig.
Vergoeding: Alleen zichtbaar voor de mensen die in het systeem staan geregistreerd bij HHIN.