Bobbie (Gereserveerd)   Het is niet meer mogelijk om te reageren

Gedrag in huis / tuin:

Het is een lieve sociale hond in huis. Wanneer we met z’n 2en of als gezin thuis zijn komt hij rustig bij je liggen (hij heeft geleerd om bij ons niet op de bank te liggen).
Wij hebben Bobbie eigenlijk nooit los in de tuin gehad want dat loopt hij aangezien we een open tuin hebben weg.

Gedrag in een vreemde omgeving:

In het bos of kwispelveld is Bobbie ook sociaal naar andere honden en mensen, verder is Bobbie is eigenlijk alleen nog maar bij mijn ouders thuis geweest dit gaat altijd goed, hij voelt zich daar geheel thuis.

Gedrag aan de lijn:

Aan de lijn wil Bobbie duidelijk het voortouw nemen en loopt dus graag voorop. De hoeveelheid trekken is veelal afhankelijk van hoe energiek hij was vlak voordat hij uitgelaten werd. Was hij rustig aan het slapen, dan zal hij rustiger en beter meelopen dan wanneer hij vlak daarvoor energiek en speels was.

Gedrag tijdens het loslopen:

Loslopen doen wij eigenlijk alleen maar op plekken waar hij de weg niet kent want dan blijft hij jou (het baasje) wel in de gaten houden, in de bekende omgeving wil hij meteen op ontdekkingstocht.

Gedrag naar andere honden:

Hij wil graag met andere honden spelen. Af en toe blaft hij hier ook bij uit enthousiasme of om de andere hond te motiveren mee te spelen. Hij is nooit vals of gemeen tegen een andere hond geweest.

Gedrag naar katten:

Buiten huis ziet hij de katten wel en wil hij hier ook graag achteraan. Als hij binnen is en katten ziet lopen wordt hij onrustig en wil er ook graag naartoe.

Gedrag naar kinderen:

Vrolijke hond, doet geen kind kwaad. Als kinderen speels en druk zijn dan gaat Bobbie mee in deze energie en wordt dan ook drukker.

Gedrag naar onbekende mensen:

Lieve hond, wil graag van iedereen een knuffel en aandacht .
Wanneer er iemand binnen komt wil hij deze persoon graag begroeten. Inmiddels blijft hij ook laag, zo nu en dan kan hij nog wel eens springen.

Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt:

Bobbie gaat rustig zelf in de bnech liggen wachten tot wij weer terug zijn, dit kan overdag rustig een paar uur. We hebben hem ook weleens los in de kamer gedaan en dit is toen ook goed gegaan.

Gedrag in de auto:

Geen bijzonderheden. Hij gaat graag mee, gaat met veel enthousiasme in de auto en gaat naar verloop van tijd lekker liggen.

Wat de hond leuk vindt om te doen:

Spelen met andere honden, apporteren, rennen en zwemmen.

Waar de hond moeite mee heeft of heeft gehad:

Geen bijzonderheden.

Status herplaatsing: Op 18-02-2024 staat er een afspraak gepland met een geïnteresseerde.
Naam: Bobbie
Ras: Labradoodle
Schofthoogte/Gewicht: 60 cm / 20 kg
Geslacht: Reu - Niet gecastreerd
Geboortedatum: 09-02-2022
Paspoort aanwezig / Foto paspoort ontvangen: Ja / Nee
Gechipt + Goed geregistreerd: Ja
Laatste inenting: 20-02-2023
Titerbepaling geldig tot: -
Verzekering: N.v.t.
Medisch / Medicatie: N.v.t
Speciaal voer: Ja, royal canin digestive care voor een betere spijsvertering
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen: Ja, met alle leeftijden
Kan alleen zijn: Ja
Wagenziekte: Nee
Kan los lopen: Nee
Zindelijk: Ja
Waaks: Beetje
Kan traplopen: Ja
Plaatsing op adres zonder tuin: Ja
Specifieke plaatsingsvoorwaarden:
Woonplaats eigenaar: De eigenaar heeft aangegeven de woonplaats privé te willen houden totdat er serieus geïnteresseerden zijn. Wanneer u ingelogd bent wordt deze informatie zichtbaar.
Reden van herplaatsing: Helaas komen wij toch tot de ontdekking dat wij te weinig tijd hebben om lekker met Bobbie te gaan wandelen en hem de aandacht geven die hij verdient. Het doet het ons veel verdriet om afscheid te moeten nemen van deze lieve hond.
Vergoeding: 200