Vita (Gereserveerd)

Bemiddeling type 1

Gedrag in huis:

In huis ligt Vita graag in haar mand. Ze vindt het heerlijk om binnen bij ons te zijn en lekker te knuffelen.

Gedrag aan de lijn:

Vita is lopen aan de lijn niet echt gewent. Vita liep eigenlijk de gehele dag in- en om het huis en werd niet uitgelaten (behoefte kon in de tuin worden gedaan). Sinds de verhuizing eind april laten we Vita wel uit, maar je merkt dat ze heel nieuwsgierig en enthousiast is en dan ook trekt.

Gedrag tijdens het loslopen:

Loslopen vindt Vita geweldig, we gaan af en toe naar de uiterwaarden waar ze lekker los mag. Ze gaat lekker rennen maar houdt ons wel goed in de gaten. Ze luistert ook erg goed als we haar roepen om terug te komen.

Gedrag naar andere honden:

Thuis hebben wij nog 1 hondje, dit klikt heel erg goed. Buitenshuis vindt Vita andere honden interessant en wilt graag spelen.

Gedrag naar katten:

Met de katten in huis gaat het erg goed. Ze liggen samen in de mand.
Buitenshuis rent Vita graag achter de katten aan, op een speelse manier.

Gedrag naar kinderen:

Vita kan onwijs goed met kinderen, onze eigen kinderen spelen graag met haar en dit gaat altijd goed. Ook als er vriendjes of vriendinnetjes komen geeft dit geen problemen.

Gedrag naar onbekende mensen:

Nieuwsgierig, wilt graag snuffelen.
Heeft soms de neiging om uit enthousiasme te springen.

Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt:

Het liefst is ze buiten als we weg zijn. Nu we in een woonwijk wonen is dit lastiger. Bij onze oude woning was Vita gewoon buiten als wij weggingen en dit is geen probleem.

Gedrag in de auto:

Vita is soms een beetje zenuwachtig in de auto, over het algemeen gaat het prima.

Wat de hond leuk vindt om te doen:

Vita vindt het heerlijk om aandacht te krijgen! Lekker spelen en vooral als ze los kan lopen vindt ze fantastisch. Vita is heel actief en vindt het ook leuk om met de bal te spelen.
Spelen langs de waterkant vindt Vita ook heerlijk.

Waar de hond moeite mee heeft of heeft gehad:

Niet naar buiten kunnen, te lang alleen moeten zijn. Weinig aandacht.

Status herplaatsing: Gereserveerd i.v.m. meerdere geïnteresseerden. Alle geïnteresseerden die een bel afspraak hebben staan zullen worden gebeld. Daarna worden alle geïnteresseerden voorgelegd bij de eigenaar. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om een nieuwe bel afspraak aan te vragen voor Vita.
Woonplaats eigenaar: De eigenaar heeft aangegeven de woonplaats privé te willen houden totdat er serieus geïnteresseerden zijn. Wanneer u ingelogd bent wordt deze informatie zichtbaar.
Reden van herplaatsing: Wij zijn in april verhuist naar een kleinere woning. Bij onze vorige woning hadden we een stuk grond, hier liep Vita graag en heel vaak buiten. Als wij zijn werken liep Vita altijd lekker buiten en kon ze haar energie kwijt.
Nu zijn we in een woonwijk gaan wonen met een kleinere tuin (100m2), we merken hierbij echt dat Vita haar energie niet goed kwijt kan. Als wij gaan werken zit ze nu in de bench, en dit voelt echt niet goed voor ons en Vita!
We zoeken een plekje voor Vita waar ze heerlijke de ruimte heeft en lekker buiten kan zijn. Maar waar ze ook zeker binnen mag komen en de nodige aandacht en liefde krijgt!
Vergoeding: 100
Paspoort aanwezig: Ja
Foto paspoort ontvangen: Nee
Gechipt: Ja
Chip staat goed geregistreerd: Nee
Naam: Vita
Ras: Berner Sennen x Herder
Schofthoogte/Gewicht:
Geslacht: Teef
Gecastreerd / Gesteriliseerd: Ja
Geboortedatum: 13-11-2018
Laatste inenting: 23-12-2019
Titerbepaling geldig tot:
Verzekering:
Medische problemen: Nee
Speciaal voer: Nee
Medicatie: Nee
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja
Kan met kinderen: Ja, met alle leeftijden
Kan alleen zijn: Ja
Wagenziekte: Ja
Kan los lopen: Ja
Zindelijk: Ja
Waaks: Beetje
Kan traplopen: Ja
Heeft een tuin nodig: Ja