Jay (Gereserveerd)

Bemiddeling type 1

Gereserveerd i.v.m. meerdere geïnteresseerden. Alle mensen die een bel afspraak hebben staan zullen worden gebeld, daarna worden alle geïnteresseerden voorgelegd bij de eigenaar. Het is vanaf nu 06-07-2019 9.30 uur niet meer mogelijk om een nieuwe bel afspraak aan te vragen.

Gedrag in huis:

Jay houdt van aandacht van mensen. Hij verwelkomt je heel enthousiast en gaat daarna lekker liggen. Hij reageert alleen op geblaf van buiten (en soms tv), andere geluiden doen hem niks.

Gedrag in een vreemde omgeving:

Jay gaat graag mee, maakt niet uit waar naar toe. Hij reageert niet anders op onbekende plekken.

Gedrag aan de lijn:

Jay is erg sterk en kan nog wel eens flink trekken aan de lijn.

Gedrag tijdens het loslopen:

Ik laat zelf Jay alleen los als ik naar een park, de duinen of het bos ga. Hij blijft vaak in de buurt van mij lopen. Ik gooi dan vaak een balletje met hem en dan heeft hij geen aandacht voor andere honden. Als hij toch een keer is weg rent dan lok ik hem met een bal.

Gedrag naar andere honden:

Jay gaat elke vrijdag naar een hondenopvang en zit dan samen met minstens 40 honden. Hij doet het hier heel goed. Als ik met Jay aan de lijn loop gaat hij vaak erg blaffen naar honden. Als ik hem los doe in een park gaat het wel goed.

Gedrag naar katten:

Jay woont samen met 2 katten. Deze katten wonen voornamelijk boven. Jay wordt erg opgewonden als hij een van de katten waardoor de katten direct vluchten. Hierdoor wordt Jay weer drukker. Het is dus niet een opperbeste match. Om die reden plaatsen we Jay liever op een adres zonder katten.

Gedrag naar kinderen:

Jay speelt graag met kinderen uit de buurt van 6 jaar en ouder. Hij is nog niet veel in de buurt geweest bij kinderen ondder de 6 jaar.

Gedrag naar onbekende mensen:

Hij reageert erg enthousiast bij onbekenden. Hij wil het liefst van iedereen even een aaitje. Het is echt een mensenhond.

Gedrag wanneer de hond alleen gelaten wordt:

Wanneer iedereen van huis is ligt Jay lekker bij de deur te slapen. Hij is nu niet heel vaak alleen. 2x in de week zit hij van 7uur tot 14uur alleen. Bij uitzondering nog wat langer, dit houdt Jay ook goed vol.

Gedrag in de auto:

Jay zit erg graag in de auto. 5 Min of de hele dag, het maakt niks uit. Als hij maar gezellig mee kan.

Wat de hond leuk vindt om te doen:

Jay houdt erg van spelen met een bal en zwemmen. Maar ook alle andere activiteiten waarin hij aandacht krijgt zijn leuk. Jay leert snel en kan veel commando's. Van zit en af, tot high five etc. Hij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren.

Waar de hond moeite mee heeft of heeft gehad:

Jay vindt het vervelend als je hem geen aandacht. Hij gaat dan blaffen.
Hij is verder niet bang voor vuurwerk of onweer.

Status herplaatsing: Gereserveerd i.v.m. meerdere geïnteresseerden. Alle mensen die een bel afspraak hebben staan zullen worden gebeld, daarna worden alle geïnteresseerden voorgelegd bij de eigenaar. Het is vanaf nu 06-07-2019 9.30 uur niet meer mogelijk om een nieuwe bel afspraak aan te vragen.
Woonplaats eigenaar: De eigenaar heeft aangegeven de woonplaats privé te willen houden totdat er serieus geïnteresseerden zijn. Wanneer u ingelogd bent wordt deze informatie zichtbaar.
Reden van herplaatsing: Helaas merk ik dat ik Jay niet kan bieden wat hij nodig heeft. Jay is een schat van een hond en met het juiste baasje kan het de perfecte hond zijn. Ik zal hem hoe dan ook heel erg missen.
Vergoeding: 25
Paspoort aanwezig: Ja
Foto paspoort ontvangen: Nee
Gechipt: Ja
Chip staat goed geregistreerd: Nee
Naam: Jay
Ras: Duitse herder
Schofthoogte/Gewicht: +/- 71 cm / 35,5 kg
Geslacht: Reu
Gecastreerd / Gesteriliseerd: Ja
Geboortedatum: 19-03-2016
Laatste inenting: 02-12-2019
Titerbepaling geldig tot: -
Verzekering: -
Medische problemen: -
Speciaal voer: -
Medicatie: -
Kan met honden: Sommige
Kan met katten: Onbekend
Kan met kinderen: Ja, met alle leeftijden
Kan alleen zijn: Ja
Wagenziekte: Nee
Kan los lopen: Ja
Zindelijk: Ja
Waaks: Beetje
Kan traplopen: Ja
Heeft een tuin nodig: Ja