GPS Tracker voor honden Veiligheid voorop! Met de Tractive GPS voor honden raakt u uw huisdier nooit meer kwijt, waar u ook .. Product #: 23581 based on 0 reviews Regular price: 41.31 41.31 3

GPS Tracker voor honden

Merk:
Productcode: 23581
Beschikbaarheid: 3

Prijs: 49.99
Exclusief BTW: 41.31

- +

Tip van HHIN: De GPS Tracker voor honden

Dagelijks komen er nieuwe meldingen van honden die vermist zijn geraakt, voorkom dat dit uw hond overkomt.

Met de Tractive GPS voor honden raakt u uw huisdier nooit meer kwijt, waar u ook bent!
Via de Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie kunt u uw huisdier volgen in realtime met de GPS honden tracker. 

Dit product is een echte aanrader. Vooral als u net een nieuwe hond in huis hebt genomen. Vaak vindt er bij herplaatsing eerst nog een proefperiode plaats voordat alle gegevens definitief overgeschreven worden op uw naam. De GPS-Tracker zorgt in deze situatie voor extra veiligheid. Mocht de hond weglopen dan is de hond altijd gemakkelijk terug te vinden via de app. 

Als de hond eenmaal gewend is komt er een moment waarop u wilt uitproberen of de hond los kan lopen tijdens de wandeling. Ook tijdens deze periode biedt de GPS tracker extra veiligheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe goed een hond ook luistert, de hond kan altijd schrikken van iets in zijn omgeving. Denk aan een harde knal of een andere hond die op een onvriendelijke manier op uw hond komt afgestormt.

Laag maandabonnement

De Tractive GPS tracker voor honden brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts € 3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming - met deze vaste prijs kunt u de locatie van uw huisdier 24/7 volgen. U kunt kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan uw behoeften te voldoen.

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis 

U kunt de locatie van uw hond in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plekken zien waar uw huisdier is geweest.

Virtuele omheining

Stel een gebied in (bijvoorbeeld uw achtertuin of buurt) door een virtuele omheining te maken in de Tractive GPS-app en ontvang een melding wanneer uw huisdier dit gebied betreedt of verlaat. De functie Virtuele omheining stuurt u een melding wanneer uw hond het veilige gebied verlaat dat u hebt ingesteld.

Wereldwijde connectiviteit

Uw Hond volgen waar u ook bent - de Tractive honden GPS werkt in meer dan 150 landen.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar

De GPS halsband honden accessoire is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en bijna onbreekbaar. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar