Werkwijze interesse in hond

Bemiddeling HHIN

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hond!

Al verschillende jaren zet HHIN zich in voor Nederlandse honden die wegens omstandigheden op zoek zijn naar een nieuw adres. We streven er naar om voor iedere hond een goede match te vinden. Maar ook om een zo goed mogelijke match te vinden voor u.

We bieden de volgende bemiddeling / begeleiding aan:

 • Kennismakingsgesprek

  Een kennismakingsgesprek is bedoeld om alvast kennis met elkaar te maken en geeft u de gelegenheid om uw situatie persoonlijk verder toe te lichten.

  Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar u. Wat is uw situatie, wat voor ervaringen heeft u tot nu toe hebt opgedaan met honden en naar wat voor hond bent u op zoek. Er zullen aantekeningen worden gemaakt van het telefoongesprek en deze informatie zal voortaan ook meegenomen worden wanneer u belangstelling toont in een hond.
 • Hond overnemen via HHIN

  Op de website staan verschillende honden die op zoek zijn naar een nieuw adres. De eigenaren van de honden hebben onze hulp ingeschakeld bij het vinden van een nieuw adres van hun hond.

  Heeft u belangstelling in een van de honden? Dan vindt u hier meer informatie over hoe u uw belangstelling voor de hond(en) kunt tonen.
 • Advies gesprek

  Naast de bovenstaande genoemde werkzaamheden helpen wij u ook graag met andere hulpvragen. U staat dan ook vrij om een advies gesprek bij ons aan te vragen.

  Voorbeelden:
  Overleg i.v.m. twijfel over het wel of niet nemen van een hond.
  Overleg over de keuze tussen het overnemen van een herplaatsing hond, asielhond of pup.
  Bent u in gesprek met iemand over een hond via een site waar geen bemiddeling bij zit? Ook dan staat u vrij om advies te vragen aan ons.
  Vragen over honden in het algemeen: (probleem)gedrag, ras, gezondheid.

Gebruik maken van onze bemiddeling

Om de veiligheid voor de honden op de site te kunnen waarborgen én om ervoor te zorgen dat de website kan blijven bestaan wordt er eenmalige vergoeding gevraagd bij de inschrijving. 
Vanaf het moment dat u staat ingeschreven bij HHIN kunt u gebruik maken van onze bemiddeling én reageren op de honden die via HHIN een nieuw adres zoeken. 

De inschrijving is een algemene inschrijving waarbij u uzelf aanmeldt als "zoekende naar een hond" en is geldig tot aan het moment dat u een hond via HHIN hebt gevonden óf tot aan het moment dat u uzelf uitschrijft. 

Kosten inschrijving

Voor de inschrijving bij HHIN wordt een eenmalige vergoeding gevraagd van €30,-

Na inschrijven kunt u reageren op de honden die via de site een nieuw adres zoeken.
U kunt zo vaak als u wil contact opnemen met HHIN voor tips en adviezen met betrekking tot de honden die via HHIN herplaatst worden. 
Komt er geen hond op de site van HHIN die bij uw situatie past? Ook dan is een inschrijving bij HHIN zinvol. U mag namelijk ook contact met ons opnemen voor tips en adviezen met betrekking tot een hond die via een andere site herplaatst wordt dan HHIN. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw inschrijving. 

Meld u aan als zoekende en maak gebruik van onze bemiddeling


27971805 1825437817527691 869953850345157545 n 

Gesprek aanvragen:

Inplannen gaat als volgt:
Log in met uw inlogcodes -> Klik in de menubalk op "Agenda" -> Kies een tijdstip uit -> Vul de gegevens in en plan de afspraak.

Beschikbare tijdstippen:

Maandag: 09.00-17.00 uur
Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Woensdag: 18.00-20.00 uur
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: 09.00-12.00
Zondag: 09.00-12.00

 

 

* Inschrijven is enkel mogelijk wanneer u wonende bent in Nederland
* Het is voor ons helaas niet mogelijk om Engels te spreken tijdens telefoongesprekken.