Werkwijze interesse in hond

Up to date

Niks is vervelender dan interesse in een hond hebben om er vervolgens achter te komen dat de hond niet meer op zoek is naar een nieuw adres. Hoewel wij dit niet altijd kunnen voorkomen, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurd. We zijn dan ook dagelijks bezig om de site zo up te date mogelijk te houden. 

Wat doen wij allemaal om de site zo up to date mogelijk te houden? 

In de eerste regel van de tabel op de advertentie van de hond staat onder het kopje "Status herplaatsing:" vermeld wanneer wij voor het laatst een bevestiging hebben ontvangen van de eigenaar dat de hond nog op zoek is naar een nieuw adres. Hoe recenter deze datum is, hoe meer zekerheid wij kunnen bieden dat de hond daadwerkelijk nog op zoek is naar een nieuw adres. 

Voorbeeld: 

Nog op zoek11

Daarnaast voeren wij regelmatig controles uit om er zeker van te zijn dat de honden die op de site staan nog op zoek zijn naar een nieuw adres. Zo sturen we de eigenaren wekelijks een mail met daarin de vraag of hun hond nog op zoek is naar een nieuw adres en als we 2 weken lang geen bevestiging hebben ontvangen van de eigenaren sturen we ook een SMS of bellen we ze op. Als de eigenaar een langere tijd niks van zich heeft laten horen zetten we de hond op gereserveerd op de site. 

Ondanks dat we er bovenop zitten kunnen we niet altijd garanderen dat de honden die op de site staan daadwerkelijk nog op zoek zijn naar een nieuw adres.

Gereserveerd

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een hond op gereserveerd staat:
 - De eigenaar is in contact met een ge├»nteresseerde
 - De eigenaar twijfelt over het herplaatsen van zijn hond
 - De eigenaar heeft een lange tijd niet laten weten dat zijn hond nog op zoek is naar een nieuw adres
 - Reactiestop i.v.m. veel ge├»nteresseerden

Het kan voorkomen dat een hond een langere tijd op gereserveerd staat. We zetten een hond namelijk pas op herplaatst als de proefperiode op het nieuwe adres goed is verlopen en de nieuwe eigenaren een definitieve beslissing hebben genomen om de hond over te nemen. 
Zolang een hond op gereserveerd staat is het niet mogelijk om op de hond te reageren.