Werkwijze interesse in hond

shutterstock 103711649

Omschrijving van de honden

Op de advertentie van de honden ziet u een uitgebreide omschrijving van het gedrag van de hond. Deze teksten krijgen wij aangeleverd van de eigenaren. Er wordt dus geschreven vanuit het oogpunt van de eigenaar. Dit kan betekenen dat bepaalde interpretaties van gedragingen niet altijd correct zijn. Het is dan ook belangrijk dat wanneer u de hond gaat ontmoeten u de hond zo goed mogelijk probeert te observeren om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de hond. Wanneer u ingeschreven staat bij HHIN zult u van ons tips en adviezen krijgen hoe u dit het beste kan aanpakken.

Mocht u belangrijke informatie missen op de advertentie van de hond dan kunt u deze opvragen via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Up to date houden van de site

Niks is vervelender dan interesse in een hond hebben en er vervolgens achter te komen dat de hond niet meer op zoek is naar een nieuw adres. Daarom vinden wij het erg belangrijk om de site zo up-to-date mogelijk te houden.
In de tabel op de advertentie van de honden staat onder het kopje "Nog op zoek:" vermeld wanneer wij voor het laatst een bevestiging hebben ontvangen van de eigenaar dat de hond nog op zoek is naar een nieuw adres.
Daarnaast voeren wij op regelmatig controles uit om er zeker van te zijn dat de honden nog op zoek zijn naar een niuew adres.

Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle honden die op de site staan daadwerkelijk nog op zoek zijn naar een nieuw adres, maar wij doen er uiteraard alles aan om de site zo up-to-date mogelijk te houden.