Werkwijze interesse in hond

Inschrijven

shutterstock 257253574

Al verschillende jaren zet HHIN zich in voor Nederlandse honden die wegens omstandigheden op zoek zijn naar een nieuw adres. We streven er naar om voor iedere hond een goede match te vinden. 

Daarnaast streven we er ook naar om voor u de best mogelijke match te vinden. Daarbij zijn we uiteraard zeer geïnteresseerd in uw situatie, uw ervaring en waar u naar op zoek bent. 
Eenmaal een match gevonden zullen wij u begeleiden tijdens het gehele proces en zijn wij ook bereikbaar voor tips en adviezen als u de hond al enige tijd in huis hebt. 

Om de veiligheid voor de honden op de site te kunnen waarborgen én om ervoor te zorgen dat de website kan blijven bestaan wordt er eenmalige vergoeding gevraagd bij de inschrijving. 
Vanaf het moment dat u staat ingeschreven bij HHIN kunt u gebruik maken van onze bemiddeling én reageren op de honden die via HHIN een nieuw adres zoeken. 

De inschrijving is een algemene inschrijving waarbij u uzelf aanmeldt als "zoekende naar een hond" en is geldig tot aan het moment dat u een hond via HHIN hebt gevonden óf tot aan het moment dat u uzelf uitschrijft. 

Kosten inschrijving

Voor de inschrijving bij HHIN wordt een eenmalige vergoeding gevraagd van €25,-

Na inschrijven kunt u reageren op de honden die via de site een nieuw adres zoeken.
U kunt zo vaak als u wil contact opnemen met HHIN voor tips en adviezen met betrekking tot de honden die via HHIN herplaatst worden. 
Komt er geen hond op de site van HHIN die bij uw situatie past? Ook dan is een inschrijving bij HHIN zinvol. U mag namelijk ook contact met ons opnemen voor tips en adviezen met betrekking tot een hond die via een andere site herplaatst wordt dan HHIN. Zo kunt u optimaal gebruik maken van uw inschrijving. 

Wanneer u bij ons ingeschreven staat kunt u via de agenda op de website een bel afspraak met ons inplannen voor de volgende tijden:

Maandag t/m Vrijdag : 09.00-12.00 uur en 18.00-20.00 uur


Meld u aan als zoekende en maak gebruik van onze bemiddeling

Inlogcodes

Na de inschrijving krijgt u inlogcodes toegestuurd waarmee u kunt inloggen op de site. Met deze inlogcodes krijgt u direct toegang tot de extra functies en informatie op de site. 

Tip! Plan gelijk een kennismakingsgesprek in!

Heeft u uzelf ingeschreven en wilt u graag uw situatie verder toelichten? Plan dan een kennismakingsgesprek in!
* Inschrijven is enkel mogelijk wanneer u wonende bent in Nederland