Ervaringen

Het gaat goed met Clark!

Het is inmiddels al bijna 1 jaar geleden dat deze lieverd bij ons zijn gouden mandje vond. En wat zijn we blij met hem. In het afgelopen jaar hebben we elkaar goed leren kennen en een geweldige band samen gekregen. Ook op de meiden is hij hartstikke dol.

Lees meer

Ervaring van Mireille

We hadden Noppes (bruine labrador, 2 jaar) overgenomen van hele lieve mensen, die er wegens omstandigheden niet meer voor konden zorgen. Op dat moment hadden we al 3 jack russels en een grote hond erbij leek ons erg leuk. We hebben een boerderij en dus ook plek zat in en om het huis!

Lees meer

Ervaring van Miranda en Hetty

Brisa is een 8,5 jaar oude Gos d’Atura Català, die nog erg actief en gezond is. Reden van herplaatsing was dat Brisa niet van andere honden houdt (met name teven) en naarmate ze ‘ouder’ wordt, geeft ze dat steeds vaker aan. Ze is nooit echt ontspannen in huis en altijd op haar hoede.

Lees meer

Ervaring van oud-eigenaren Jampa

Na maandenlang piekeren besloten we uiteindelijk een nieuw thuis te zoeken voor Jampa, onze witte Golden Retriever. Vijf jaar geleden als pup bij ons gekomen, groot gebracht en natuurlijk helemaal gezinslid geworden. Het deed zeer om afstand van hem te moeten doen, maar we zagen ook allemaal in

Lees meer

Ervaring oud eigenaar Bolle

Ik heb voor mijn Engelse Bulldog (Bolle) een nieuw huis moeten zoeken omdat ik sinds december 2015 twee weken per maand in het buitenland ben. Ik ben dus heel veel van huis. Als ik in  het buitenland ben, heb ik altijd een hondenoppas in huis.

Lees meer

Ervaring van Jolanda

Anderhalf jaar geleden wilden we graag, naast onze labrador van 9 jaar, een hond erbij.

Wat we veel tegenkwamen waren zielige honden uit Spanje, Roemenie etc.

Lees meer