Ervaringen

Ervaring oud eigenaar Benji

Na lang proberen zelf een goed thuis te vinden voor het hondje Benji kwamen we in contact met het HHIN. Ons eerste contact met Lindsey was open en informatief waarna we besloten om met het HHIN verder te gaan. Na het verstrekken van de benodigde informatie kwam de poster van Benji op hun site.

Lees meer

Het gaat goed met Clark!

Het is inmiddels al bijna 1 jaar geleden dat deze lieverd bij ons zijn gouden mandje vond. En wat zijn we blij met hem. In het afgelopen jaar hebben we elkaar goed leren kennen en een geweldige band samen gekregen. Ook op de meiden is hij hartstikke dol.

Lees meer

Ervaring van Mireille

We hadden Noppes (bruine labrador, 2 jaar) overgenomen van hele lieve mensen, die er wegens omstandigheden niet meer voor konden zorgen. Op dat moment hadden we al 3 jack russels en een grote hond erbij leek ons erg leuk. We hebben een boerderij en dus ook plek zat in en om het huis!

Lees meer

Ervaring oud eigenaar Babs

Inmiddels is het twee weken geleden dat we Babs naar haar nieuwe forever home hebben gebracht. Het gaat erg goed met haar en ze heeft haar draai al behoorlijk gevonden in de nieuwe situatie. Waar ze bij ons absoluut niet met katten kon, is ze daar inmiddels dikke vriendinnen met de katten die in de stal 

Lees meer

Ervaring van oud-eigenaren Jampa

Na maandenlang piekeren besloten we uiteindelijk een nieuw thuis te zoeken voor Jampa, onze witte Golden Retriever. Vijf jaar geleden als pup bij ons gekomen, groot gebracht en natuurlijk helemaal gezinslid geworden. Het deed zeer om afstand van hem te moeten doen, maar we zagen ook allemaal in

Lees meer

Ervaring oud eigenaar Bolle

Ik heb voor mijn Engelse Bulldog (Bolle) een nieuw huis moeten zoeken omdat ik sinds december 2015 twee weken per maand in het buitenland ben. Ik ben dus heel veel van huis. Als ik in  het buitenland ben, heb ik altijd een hondenoppas in huis.

Lees meer