Ervaringen

Ervaring van oude eigenaar Chubby

Wij hadden besloten om een goed huisje te zoeken voor onze border collie Chubby omdat hij echt niet met onze kleinkinderen kon. De oudste is bijna drie en snapt nog helemaal niet dat ze moet oppassen voor Chubby. Hij was gewoon te lomp en ook jaloers op de kleintjes. Dit was niet meer te doen in onze kleine woning en omdat ik ook veel moest oppassen was hij te vaak alleen thuis.

Zomaar naar een asiel vonden wij ook niets en gelukkig hoorde ik van deze site.  Hij heeft hier enige tijd op gestaan en het werd toch wel belangrijk dat er snel een plek gevonden werd. Lindsey heeft toen een advertentie gezet. Ik heb echt super goed begeleiding en ondersteuning van haar gehad!

Toen kreeg ik uiteindelijk een reactie van iemand die zelf al een Border had gehad die 15 jaar is geworden!

Wij hebben gebeld en het leek ons allebei een goede match. We besloten om het zo snel mogelijk te doen. De volgende dag hebben we ergens halverwege afgesproken omdat zij nogal ver weg woonden. Dit voelde wel raar omdat je dan niet ziet waar hij gaat wonen.

Het contact met het nieuwe baasje was meteen heel goed. Op het nieuwe adres zijn twee grotere kinderen waar Chubby dus wel goed mee overweg kan. Dit was helemaal prima!

Na een korte proefperiode hebben we met het nieuwe baasje afgesproken dat hij definitief bij haar blijft en dat de chip op haar naam gezet kan worden.

Ik heb zondag nog gebeld met haar en we krijgen regelmatig foto's waarop duidelijk te zien is dat Chubby het geweldig naar zijn zin heeft en alle liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Dus alles bij elkaar een super geslaagde herplaatsing.

Nogmaals heel erg bedankt Lindsey en super goed dat jullie dit doen. Je maakt honden en mensen erg gelukkig.