Ervaringen

Ervaring van nieuwe eigenaar Pien

Eigenlijk wilde ik geen hondje via internet aanschaffen gezien de vele risico’s die je daarbij loopt. Gelukkig kwam ik de website HHIN tegen en die zag er werkelijk veelbelovend uit. Herplaatsen op HHIN lijkt nog het meest op de werkwijze van dating sites, omdat je als hondje en baasje met elkaar gematcht wordt.

De beschrijvingen van de honden op de site zijn erg uitvoerig, zodat je je van elke kandidaat een goede eerste indruk kunt vormen. Je bespreekt je voorkeuren vervolgens met Lindsey en gezamenlijk bepaal je voor welke hond je gaat. Mijn keus viel al snel op Pien, een mooi border terriër teefje. Haar karakter sprak me erg aan: binnenshuis rustig, buitenshuis vitaal en vrolijk.

Na gesprekken met Lindsey en met het baasje van Pien, mocht ik Pien komen bezoeken. Nou, ze was laaiend enthousiast! Later bleek ze dat bij iedere bezoeker te zijn, maar toch.. het klikte meteen tussen ons!

Na de eerste kennismakingsronde konden we gezellig verder daten en mocht ik Pien 3 weken op proef bij mij thuis nemen. Toen bleek Pien de mooiste, leukste, slimste, vrolijkste en liefste hond te zijn die je je maar kunt voorstellen. Vol verbazing hoorde ik later dat Pien de langst zittende hond op de site was. Lest best dus!

 

IMG 20150309 WA0001