Ervaringen

Ervaring van oud eigenaar Kyra

Begin oktober heb ik voor mezelf een hele moeilijke beslissing genomen, namelijk een nieuw goed plekje vinden voor mijn lieve Kyra. Ze krijgt bij ons te weinig aandacht en beweging die ze verdiend. Na veel zoeken op internet kwam ik terecht bij Herplaatsinh honden in Nederland en heb me daar ingeschreven.

Mijn kinderen wisten nog van niks. Ik dacht ik heb nog wel even tijd, maar dat bleek korter dan ik dacht. Ik heb het ze toen wel verteld. Ze vonden het erg moeilijk maar begrepen het wel. Lindsey had een goede match gevonden en na kort overleg via de telefoon heb ik besloten dat diegene mij wel kon bellen en dat gebeurde.
We hebben veel dingen besproken via de telefoon. Ze is daarna komen kijken en dat klikte gelijk tussen die twee. Het voelde gelijk goed. Omdat ze met de trein was gekomen kon ze Kyra niet mee nemen dus de volgende dag heeft ze haar opgehaald met de auto. We hadden besloten dat vanaf 22 oktober ,als alles goed ging, Kyra van haar is en dat gebeurde ook. We hebben nu nog steeds regelmatig contact en gaan in het voorjaar bij haar op bezoek. Graag wil ik je erg bedanken voor het bemiddelen dat vond ik erg fijn.

 

Kyra1