Ervaringen

Ervaring van nieuwe eigenaar Bo

Ik heb via via een foto door gestuurd gekregen met Bo. Bo is nog een jonge hond en zocht een nieuw huis. Hij moest vanwege omstandigheden herplaatst worden. Ik zelf ging kijken op de site waar Bo op stond, HHIN. Ik vond het een beetje lastig hoe ik het moest doen maar uit eindelijk heb ik een mail gestuurd en

gevraagd hoe de site werkte, ik heb er netjes antwoord op gekregen. Ik heb zelf hulp gevraagd aan iemand en het was gelukt, ik kon reageren op Bo. 

Ik heb netjes een bel afspraak gemaakt met Lindsey Zwart en dacht; van een half uurtje bellen is wel lang, maar ik dacht ga beleven hoe het gaat. Maar inderdaad, voor je het weet ben je zo een half uur aan het bellen, is dus wel goed . Niet te kort of te lang, Lindsey neemt echt tijd voor je om je verhaal aan te horen en ze zegt ook hoe het bij HHIN werkt met alles. Hoe je met de eigenaar van de hond kan communiceren. Uit eindelijk wist ik niet of ik uit gekozen zou worden door de eigenaar. Heb daarna van Lindsey netjes alles door gekregen kwa gegevens van de eigenaar van Bo en kon met de eigenaar in contact komen en praten over Bo. Ze gaven zelf aan wat ze graag wilde en waar ik het ook mee eens was en zelf ook gedaan zou hebben in hun situatie. Ik ben bij hem wezen kijken en toen weer naar huis gegaan. Heb thuis nog goed over alles na gedacht en was er al snel uit; Ja ik wil Bo graag een mooi leven geven. Ik werd een dag later gebeld door de eigenaar van Bo met wij hebben besloten Bo bij je te brengen. Ik zei is helemaal goed. Dus ze kwamen in de middag Bo brengen. Met pijn in hun hart moesten ze Bo weg doen. Maar heb met hun overleg gehad om contact te houden over Bo. Dat vonden ze naar mij idee wel fijn. Ik heb tussendoor contact gehouden met Lindsey over hoe het allemaal ging en de eigenaar van Bo. Mooi dat er mensen zijn die zo voor al die honden een nieuw huis zoeken . Bedankt Lindsey Zwart.

 

image2